Tent collectie

Tent 2 2x zoveel genieten
dune tent

Een gezonde balans tussen recreatie en de natuurlijke omgeving.

Dune Tent

Onze jarenlange ervaring in de branche heeft gezorgd voor het ontstaan van deze eigenwijze luxe tent. Glamping 2.0 krijgt een nieuw gevoel in deze duurzame tent.

De robuuste gebogen spanten, het hoge plafond en de grote hoeveelheid inval van licht geven een ruimtelijke en luxe sfeer aan deze Dune Tent. De tentdoeken zijn van hoge kwaliteit en in diverse kleuren te leveren. Het buitendoek is gemaakt van mat PVC waardoor de tent in alle weercondities goed beschermd blijft. De binnentent is gemaakt van brandvertragend canvas.

Lodge tent

een unieke lodge, ideale vakantieplek voor gezinnen

Lodge tent

Sinds deze winter brengen wij een unieke 6 persoons familie tent op de markt. Net als de Dune tent is de constructiegemaakt van robuuste houden spanten. Met een afmeting van 11 m * 5 m is er voldoende ruimte voor 6 personen. De grote overdekte veranda zorgt voor het echte buiten gevoel. Aan luxe geen gebrek. De tent is voorzien van een ingerichte badkamer, complete keuken met natuurlijk een vaatwasser. Voor een ideaal klimaat maken we gebruik van een airco inverter die zowel kan koelen als verwarmen.

duurzaam, luxe, comfort

Meer weten over Tent2?
Vraag hier de brochure aan!

Waar wij voor staan

Duurzaam investeren

Door te kiezen voor het gebruik van de hoogwaardige materialen voor het tentdoek en de spanten gaan deze jarenlang mee. Dit maakt deze tent tot een interessante investering voor uw camping of park.

Wij willen bewust omgaan met de natuur en kiezen daarom voor producten die daar naadloos inpassen. Een gezonde balans tussen recreatie en de natuurlijke omgeving. Dat is waar wij voor staan.

waar jullie voor staan

Luxe & comfort

De eenvoud en rust ervaren van kamperen in de natuur maar dan met de luxe en comfort van een prachtige designtent.

Onze jarenlange ervaring in de branche heeft gezorgd voor het ontstaan van deze eigenwijze luxe tent. Glamping 2.0 krijgt een nieuw gevoel in deze duurzame tent.

Gasten zullen een onvergetelijke vakantie beleven in deze prachtige tent!

Wat betekent kwadraat? Maak kennis met ons!