Duurzaam, luxe, comfort

Tent collectie

Tent2 - Dune Tent
dune tent

Een gezonde balans tussen recreatie en
de natuurlijke omgeving.

Dune Tent

Onze jarenlange ervaring in de branche heeft gezorgd voor het ontstaan van deze eigenwijze luxe tent. Glamping 2.0 krijgt een nieuw gevoel in deze duurzame tent.

De robuuste gebogen spanten, het hoge plafond en de grote hoeveelheid inval van licht geven een ruimtelijke en luxe sfeer aan deze Dune Tent. De tentdoeken zijn van hoge kwaliteit en in diverse kleuren te leveren. Het buitendoek is gemaakt van mat PVC waardoor de tent in alle weercondities goed beschermd blijft. De binnentent is gemaakt van brandvertragend canvas.

Lodge tent

een unieke lodge, compleet geïsoleerd, jaarrond verhuurbaar.

Lodge tent

Vanaf 2022 is deze tent nieuw in onze collectie geschikt voor 6 personen. De tent is opgebouwd uit houten geïsoleerde panelen waardoor hij geschikt is om jaarrond te verhuren. De openslaande deuren en grote ramen zorgen voor veel lichtinval. Het overdekte en beschutte terras van deze tent is extra groot zodat gasten gedurende het jaar zo veel mogelijk buiten kunnen zitten.

Met deze nieuwe tent heeft u de luxe van een chalet gecombineerd met de charme van een tent.

duurzaam, luxe, comfort

Meer weten over Tent2?
Neem contact op!

Waar wij voor staan

Duurzaam investeren

Door te kiezen voor het gebruik van de hoogwaardige materialen voor het tentdoek en de spanten gaan deze jarenlang mee. Dit maakt deze tent tot een interessante investering voor uw camping of park.

Wij willen bewust omgaan met de natuur en kiezen daarom voor producten die daar naadloos inpassen. Een gezonde balans tussen recreatie en de natuurlijke omgeving.
Dat is waar wij voor staan.

waar jullie voor staan

Luxe & comfort

De eenvoud en rust ervaren van kamperen in de natuur maar dan met de luxe en comfort van een prachtige designtent.

Onze jarenlange ervaring in de branche heeft gezorgd voor het ontstaan van deze eigenwijze luxe tent. Glamping 2.0 krijgt een nieuw gevoel in deze duurzame tent.

Gasten zullen een onvergetelijke vakantie beleven in deze prachtige tent!

Wat betekent kwadraat? Maak kennis met ons!

2x zoveel genieten, 2x zoveel luxe, 2x zoveel de vrijheid van buiten! Camperen in het kwadraat met de tenten van Tent 2! Heeft u vragen of wilt u contact met ons? Twijfel niet en laat het ons weten!