Over ons

Tent 2 2x zoveel genieten
Tent2 - eigenaar Djoerd Vulto

Djoerd Vulto

Een passie voor kamperen en al geruime tijd werkzaam als campingmanager. In de afgelopen jaren meerdere mooie accommodaties mogen ontwikkelen bij de Kennemerduincampings. 

Ik ben woonachtig in Haarlem en vader van een zoon en dochter. Begonnen als stagiaire en mijzelf mogen ontwikkelen naar campingmanager van camping de Lakens. Ik heb in 2007 aan de wieg gestaan van de eerste safaritenten in Nederland. Samen met Peter begin 2019 in het diepe gesprongen en aan de slag gegaan met de ontwikkeling van een nieuwe tent. Belangrijk voor mij in dit project is om een uniek ontwerp te maken die onze tent een eigentijds karakter geeft. Ik laat u graag kennis maken met onze combinatie van luxe, comfort en de unieke uitstraling.

Tent2 - eigenaar Peter Ramp

Peter Ramp

Al jaren actief binnen de recreatiebranche en altijd op zoek naar innovatie en inspiratie om kamperen en logeren naar een hoger niveau te tillen. Op deze manier heb ik verschillende nieuwe producten mogen realiseren.

Ik ben een trotse vader van twee zoons en al jaren met veel plezier werkzaam als campingmanager bij camping Bakkum. Vanuit deze functie heb ik diverse accommodaties en investeringsprojecten mogen ontwikkelen. Sinds begin 2019 ben ik samen met Djoerd trotse eigenaar van Tent2 en zijn we vol aan de slag gegaan met de ontwikkeling van onze nieuwe tent. Met veel plezier kom ik graag bij u kennis maken om te kijken wat onze tenten voor u kunnen betekenen.

duurzaam, luxe, comfort

Meer weten over Tent2?
Vraag hier de brochure aan!

Waar wij voor staan

Duurzaam investeren

Door te kiezen voor het gebruik van de hoogwaardige materialen voor het tentdoek en de spanten gaan deze jarenlang mee. Dit maakt deze tent tot een interessante investering voor uw camping of park.

Wij willen bewust omgaan met de natuur en kiezen daarom voor producten die daar naadloos inpassen. Een gezonde balans tussen recreatie en de natuurlijke omgeving. Dat is waar wij voor staan.

waar jullie voor staan

Luxe & comfort

De eenvoud en rust ervaren van kamperen in de natuur maar dan met de luxe en comfort van een prachtige designtent.

Onze jarenlange ervaring in de branche heeft gezorgd voor het ontstaan van deze eigenwijze luxe tent. Glamping 2.0 krijgt een nieuw gevoel in deze duurzame tent.

Gasten zullen een onvergetelijke vakantie beleven in deze prachtige tent!

Wat betekent kwadraat? Maak kennis met ons!