Djoerd Vulto

Een passie voor kamperen en al geruime tijd werkzaam als campingmanager. In de afgelopen jaren meerdere mooie accommodaties mogen ontwikkelen bij de Kennemerduincampings. 

Ik ben woonachtig in Haarlem en vader van een zoon en dochter. Begonnen als stagiaire en mijzelf mogen ontwikkelen naar campingmanager van camping de Lakens. Ik heb in 2007 aan de wieg gestaan van de eerste safaritenten in Nederland. Samen met Peter begin 2019 in het diepe gesprongen en aan de slag gegaan met de ontwikkeling van een nieuwe tent. Belangrijk voor mij in dit project is om een uniek ontwerp te maken die onze tent een eigentijds karakter geeft. Ik laat u graag kennis maken met onze combinatie van luxe, comfort en de unieke uitstraling.


Peter Ramp

Al jaren actief binnen de recreatiebranche en altijd op zoek naar innovatie en inspiratie om kamperen en logeren naar een hoger niveau te tillen. Op deze manier heb ik verschillende nieuwe producten  mogen realiseren. 

Ik ben een trotse vader van twee zoons en al jaren met veel plezier werkzaam als campingmanager bij camping Bakkum. Vanuit deze functie heb ik diverse accommodaties en investeringsprojecten mogen ontwikkelen. Sinds begin 2019 ben ik samen met Djoerd trotse eigenaar van Tent2 en zijn we vol aan de slag gegaan met de ontwikkeling van onze nieuwe tent. Met veel plezier kom ik graag bij u kennis maken om te kijken wat onze tenten voor u kunnen betekenen. 


Opbouw team

We bouwen de tenten op met een team van Servische medewerkers uit het stadje Priboj. Priboj is een stad in het zuiden van Servie aan de grens met Bosnië. Voor de oorlog had de stad een levendige industrie en zaten er vooral grote vrachtwagen bouwers zoals Daf en Mercedes. Sinds de laatste jaren vestigen zich weer steeds meer nieuwe binnen en buitenlandse bedrijven in Priboj en krabbelt de stad weer helemaal op. Dit was ook hard nodig want de stad was in verval met een hoge werkloosheid. Wij zijn enorm trots dat wij met dit team mogen samen werken en daarbij een bijdragen kunnen leveren aan de leefomgeving in de stad Priboj.