duurzaam, luxe, comfort

Lodge tent

De eenvoud en rust ervaren van kamperen in de natuur maar dan met de luxe en comfort van een prachtige designtent.

duurzaam, luxe, comfort

lodge tent

Maak kennis met onze unieke Lodge tent. Deze tent is compleet geïsoleerd waardoor het mogelijk is deze jaarrond te verhuren.
 
De grote overdekte veranda zorgt voor een verlenging van de woonkamer en creëert het echt buiten buiten gevoel van kamperen. Deze accommodatie is compact met een woonoppervlakte van 30m2 maar van alle gemakken voorzien. Een ingerichte keuken met vaatwasser, een ingerichte badkamer met douche, toilet, wasbak meubel en twee slaapkamers voor totaal 5 personen. Alles is elektrisch waardoor gas overbodig is geworden, zo wordt de tent gekoeld en verwarmd via een inverter en zorgen we voor warm water via een 80 of 120 liter boiler.  
 
Deze accommodatie wordt volledig prefab gebouwd in de fabriek waardoor er op locatie een korte installatietijd nodig is.   

Duurzaam investeren

Door te kiezen voor het gebruik van de hoogwaardige materialen voor het tentdoek en de spanten gaan deze jarenlang mee.

Design met luxe & comfort

De grote overdekte veranda zorgt voor een verlenging van de woonkamer en creëert het echt buiten buiten gevoel van kamperen.

Balans tussen recreatie en de omgeving

Een gezonde balans tussen recreatie en de natuurlijke omgeving. Dat is waar wij voor staan.

Tent 2 - Lodge Tent Woonkamer
Tent2 - Tent Lodge

Wat betekent kwadraat? Maak kennis met ons!

2x zoveel genieten, 2x zoveel luxe, 2x zoveel de vrijheid van buiten! Camperen in het kwadraat met de tenten van Tent 2! Heeft u vragen of wilt u contact met ons? Twijfel niet en laat het ons weten!