Het ontwerp

De eenvoud en rust ervaren van kamperen in de natuur maar dan met de luxe en comfort van een prachtige designtent. De robuuste gebogen spanten, het hoge plafond en de grote hoeveelheid inval van licht geven een ruimtelijke en luxe sfeer aan de Dune Tent. De tentdoeken zijn van hoge kwaliteit en in diverse kleuren te leveren. Gasten zullen een onvergetelijke vakantie beleven in deze prachtige Tent!

Tentzeil

Wij werken met een hoge kwaliteit waardoor er een fijn klimaat in de tent ontstaat. De kwaliteit van de doeken zorgen tevens voor een lange levensduur. De binnentent zit goed beschermd onder de buitentent waardoor deze minder onderhevig is aan weersinvloeden. Het buitendoek is van mat PVC, het binnendoek is van brandvertragend Canvas.  

Indeling en opbouw

De tent heeft een vlonderafmeting van 4 x 11 meter en is geschikt voor 4 personen. Er zijn twee slaapkamers die worden afgescheiden door een doek. De tent is van alle gemakken en luxe voorzien. Standaard leveren wij de tent inclusief ingerichte  keuken een compleet ingerichte badkamer, elektrische installatie, openslaande deuren en airco/verwarming. Natuurlijk verzorgen wij ook de opbouw op locatie!