duurzaam, luxe, comfort

dune tent

Tent 2 2x zoveel genieten

duurzaam, luxe, comfort

dune Tent

Onze jarenlange ervaring in de branche heeft gezorgd voor het ontstaan van deze eigenwijze luxe tent. Glamping 2.0 krijgt een nieuw gevoel in deze duurzame tent.

De robuuste gebogen spanten, het hoge plafond en de grote hoeveelheid inval van licht geven een ruimtelijke en luxe sfeer aan deze Dune Tent. De tentdoeken zijn van hoge kwaliteit en in diverse kleuren te leveren. Het buitendoek is gemaakt van mat PVC waardoor de tent in alle weercondities goed beschermd blijft. De binnentent is gemaakt van brandvertragend canvas.

Gasten zullen een onvergetelijke vakantie beleven in deze prachtige tent!

Duurzaam investeren

Door te kiezen voor het gebruik van de hoogwaardige materialen voor het tentdoek en de spanten gaan deze jarenlang mee.

Design met luxe & comfort

De robuuste gebogen spanten, het hoge plafond en de grote hoeveelheid inval van licht geven een ruimtelijke en luxe sfeer aan deze Dune Tent.

Balans tussen recreatie en de omgeving

Een gezonde balans tussen recreatie en de natuurlijke omgeving. Dat is waar wij voor staan.

Tent2 Kitchen
Tent2 - vooraanzicht
Tent2 - indeling

duurzaam, luxe, comfort

Indeling & design dune tent

Het was de droom van Peter Ramp en Djoerd Vulto om een tent te ontwikkelen voor op de verhuurmarkt. Djoerd en Peter hebben beide door hun werk als campingmanager veel kennis opgedaan met creatieve projecten en investeringen. Sinds april 2019 zijn ze Tent2 gestart, een initiatief om unieke tenten op de markt te brengen die geschikt zijn voor de verhuur.

Specificaties:
De allereerste tent in onze collectie. Geschikt voor 4 personen. De robuuste gebogen spanten geven de tent een luxe uitstraling. Alles in deze tent is elektrisch, dit maakt gas overbodig. De openslaande deuren zorgen voor een uniek contact met de natuur buiten. De inverter die zowel kan verwarmen als koelen zorgt zorgt voor een aangenaam klimaat. We werken met hoogwaardige materialen, zo is het tentdoek brandvertragend en van hoge kwaliteit zodat u de Dune tent jaren kunt verhuren aan uw gasten.
Specificaties

De binnenruimte van de tent is 8,25 * 4,00 m. Het overdekt terras van 2,75 x 4,00 m zorgt voor een extra grote woonkamer. De tent is van alle gemakken voorzien. Een keukenblok met een elektrische kookplaat, wasbak en vaatwasser. Een grote voorraad kast met een koel en vriescombinatie en ruimte voor een combi oven. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en was meubel met spiegel. Er zijn twee slaapkamers waarvan een slaapkamer is voorzien van een kast met een 80L boiler voor warm water. En voor een heerlijk klimaat is er een airco/verwarming (inverter) . Hiermee kunt u de tent ongeveer 10 graden bij-verwarmen of koelen.

duurzaam, luxe, comfort

Meer weten over Tent2?
Vraag hier de brochure aan!